Občni zbor PGD Zalog za leto 2022 na daljavo 

V soboto, 5. 2. 2022, smo imeli občni zbor našega društva. Zaradi razmer, ki ne omogočajo varnega zbiranja in druženja, smo letošnji občni zbor izvedli kar na daljavo, preko Zooma.

Dnevni red in potek občnega zbora se ni prav bistveno razlikoval od tradicionalnega, le na malo drugačen način smo se morali dogovoriti glede potrjevanja poročil in planov. 

Tudi ta občni zbor je bil zelo lepo obiskan, saj se ga je udeležilo večina članov našega društva, med drugimi tudi naš najstarejši član in veteran Nande Kopač. 

Na občnem zboru smo predstavili precej dolga poročila o aktivnostih preteklega leta, saj so se kljub koronskemu letu v našem društvu odvijale številne aktivnosti. Prav tako smo potrdili plane, ki obetajo številne dogodke tudi v letu 2022.

Ob zaključku občnega zbora smo pogledali splet fotografij in obudili spomine na aktivnosti našega društva v preteklih letih.

Tradicionalnega druženja tokrat ni bilo, smo si pa zadali, da 1. maja druženje nadomestimo in izvedemo pohod na Blegoš. 

Leto 2022 je za naše društvu tudi jubilejno leto, saj praznujemo 70. obletnico nastanka društva. V sklopu praznovanja visoke obletnice načrtujemo tudi prevzem vozila GVGP-1, ki ga v društvu že nestrpno pričakujemo.